Bericht versturen
Thuis Nieuws

American Airlines-Lading om IATA CEIV certificatie uit te voeren

Certificaat
China Xinfa  Airport  Equipment  Ltd. certificaten
China Xinfa  Airport  Equipment  Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
American Airlines-Lading om IATA CEIV certificatie uit te voeren
Laatste bedrijfsnieuws over American Airlines-Lading om IATA CEIV certificatie uit te voeren

GESCHREVEN DOOR: GELUK STREDDER | 20/09/2016

 

Aa-de Lading heeft met IATA ondertekend om Centrum voor Voortreffelijkheid en Onafhankelijke Validators-erkenning in een inspanning te verkrijgen om zijn het koele ketting aanbieden te verbeteren.

 

De aanvankelijke posten zullen de hub van Amerikaan en thuisbasis Dallas-Fort met een waarde van de Internationale en Internationale luchthaven van Miami omvatten. Als grootste luchtvaartlijn bij de luchthaven van Miami, zal de certificatie van Amerikaan het de Hubinitiatief van Pharma van de luchthaven ondersteunen. Aa-de Lading zal ook Philadelphia Internationaal tot steun van zijn specifiek, 25.000 vierkant-voetgeneesmiddel en gezondheidszorg behandelende faciliteit verklaren die vorig jaar openden.

De IATA certificatie zal dienen om te verifiëren dat de faciliteiten, de processen en de verrichtingen overeenkomstig alle verordeningen en geschikt efficiënt voor de correcte behandeling van temperatuur-gevoelige producten zijn; de inspanningen Amerikaan heeft geconcentreerd op zich zwaar in de loop van de recente jaren. „Wij zijn uiterst trots van ons temperatuur-controle netwerk,“ bovengenoemde Tom Grubb, de Manager van aa van Koude Kettingsstrategie voor zijn ladingsafdeling. „Onze nadruk is bij het bewegen van geneesmiddelen veilig en efficiënt over de bol, en het zijn zal de eerste drager van de V.S. om deze certificatie te bevorderen helpen onze partners en klanten tonen hoe zeker wij in onze capaciteiten zijn om de beste koude dienst aan te bieden mogelijke kettings.“

ExpediteTC, de premie temperatuur-controle van de Amerikaanse Luchtvaartlijnlading programma, werd ontwikkeld voor de superieure behandeling en het verschepen van geneesmiddel en gezondheidszorggoederen, zoals vaccins en bloedproducten, door de leveringsketen. Gezien de gevoelige aard van deze producten en het belang van hun veilig vervoer aan de eindpatiënt, is aa om in CEIV over zijn mondiaal net, om te beginnen met zeer belangrijke hubs te investeren van plan.

Aangezien de vraag naar de diensten van het temperatuurbeheer blijft snel groeien, hoopt Amerikaan dat het grote schaaluitlooptraject van de certificatie zijn investeringen in het voorzien een meer en meer verbeterde ervaring zijn globale koude kettingsklanten zal aantonen.

 

Nieuws van magazine.groundhandling.com wordt aangehaald die

Bartijd : 2016-09-21 14:09:57 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Xinfa  Airport  Equipment  Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack Hu

Tel.: 86-316-8934646

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)