Bericht versturen
Thuis ProductenDe Bus van de luchthavenpendelHoge capaciteitsiata standaard aardige de pendel duurzame levensduur van de stadsluchthaven
Certificaat
China Xinfa  Airport  Equipment  Ltd. certificaten
China Xinfa  Airport  Equipment  Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hoge capaciteitsiata standaard aardige de pendel duurzame levensduur van de stadsluchthaven

High capacity IATA standard nice city airport shuttle durable service life
High capacity IATA standard nice city airport shuttle durable service life High capacity IATA standard nice city airport shuttle durable service life High capacity IATA standard nice city airport shuttle durable service life High capacity IATA standard nice city airport shuttle durable service life

Grote Afbeelding :  Hoge capaciteitsiata standaard aardige de pendel duurzame levensduur van de stadsluchthaven

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Aero ABus
Certificering: CE/ISO9001:2008/AIRPORT EQUIPMENT CERTIFICATE/SGS
Modelnummer: 5300
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Verpakking Details: Naakt pakket om voor marien vervoer over lange afstand aan te passen
Levertijd: 1 flexibele maanden,
Levering vermogen: 24 eenheden per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Toepassing: Luchthaven Standaardpassagierszetels: IATA Internationale Stardard
Motor: Cummins
Hoog licht:

14 seaterbus

,

internationale Luchthavenbus

 

Hoge capaciteitsiata standaard aardige de pendel duurzame levensduur van de stadsluchthaven

 

Beschrijving:

 

Openbare Vervoersoplossingen

Cimc-XINFA ontwikkelt en bouwt uitstekende kwaliteit, gebiedproducten bij het front van technologische ontwikkeling, die drie segmenten in openbaar vervoer dienen.

Deze bestaan uit ground-handling van de luchthavenpassagier met de reeks van de de luchthavenbus van VivAir ², de toerist en de interlokale verrichtingen met de lijn van Vive-bussen en Interlokale bussen, en de milieuvriendelijke openbaar vervoervoertuigen met de viva-E elektrische stadsbussen.

Hoge capaciteitsiata standaard aardige de pendel duurzame levensduur van de stadsluchthaven 0

 

luchthavenbussen

AeroABusseries van luchthavenbussen bestaat uit vijf basistypes en een VIP versie, die een grote verscheidenheid van opties aanbieden die IATA en luchthavenveiligheidsnorm tevredenstellen.

Aangedreven door een motor van het MENSEN gemeenschappelijke spoor en wereldwijd uitgerust met een automatische versnellingsbak met vertrager, AeroABushas een betrouwbare partner voor luchthavens vele jaren. Een 44kW-airconditioningssysteem met motor houdt hoofden zelfs in de heetste bestemmingen koel rond de wereld.

Cimc-XINFA is één van twee belangrijke leveranciers van deze gespecialiseerde productcategorie. De AeroABusairportbussen steunen aan 40% van de wereldmarkt (exclusief China) voor luchthavenbussen. Het bedrijf is van plan om dit met de lancering van nieuwe VivAir ² te overtreffen.

De de luchthavenbussen van VivAir ² zijn de grootste de luchthavenbussen van de wereld in termen van grootte en passagierscapaciteit. Uitvoerend componenten van meest achtenswaardige leveranciers van Europa de zoals MENSENmotoren, VOITH-versnellingsbakken, EBERSPAECHER-airconditioningseenheden en Continentale elektronika, worden de de luchthavenbussen van VivAir ² beschouwd als hoogst betrouwbaar en rendabel door over de hele wereld klanten. VivAir ² presteert ook volkomen in ongunstige milieu's.

Als resultaat van het volgende van de recentste automobieldienormen en de richtlijnen met futuristisch Europees ontwerp worden gemengd, is VivAir ² niet alleen visueel een beroep doend, maar ook gebruikersvriendelijk.

 

extra Componenten & Uitvoerige Naverkoopsteun

Met het economische ‚één motorconcept‘, drukt cimc-XINFA brandstofverbruik en onderhoudskosten. Met de integratie van de meeste standaarddiecomponenten in de bedrijfsvoertuigsector worden gebruikt, biedt het bedrijf cliënten de kans om vervangstukken te kopen plaatselijk, die levertijden verkort en het verschepen kosten vermindert.

Cimc-XINFA biedt efficiënte klantenservice en naverkoopsteun aan. Zijn verkoop en de dienstteam is beschikbare 24/7 en samen met zijn groot handelaarsnetwerk, dat ook volledige naverkoopsteun verleent, zullen de behoeften van de cliënt altijd behandeld worden.

Het bedrijf levert ook een lange lijst van facultatief materiaal, met inbegrip van de enige achterdeur op de markt die aan specifieke vereisten zoals dichte toegewezen poorten of kleine luchthavens voldoet.

Cimc-XINFA is ook flexibel op projectbasissen, die zijn klanten toestaan om VIP bussen aan te passen en te creëren.

Contactgegevens
Xinfa  Airport  Equipment  Ltd.

Contactpersoon: Mr. Hu

Tel.: +8613810366374

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)